Meest gestelde vragen:

Wat zijn de systeem eisen voor jullie salon software? Salon software, schoonheidssalon software, pedicure software, manicure software

Om onze salon te kunnen kunnen gebruiken heeft u in eerste instantie een computer nodig met WINDOWS als besturingssysteem. Heeft u een Apple en u wilt toch met onze software werken? klik dan hier

Uw computer mag niet ouder zijn dan 10 jaar met andere woorden ons programma draait op vrijwel alle computers onze salon software is niet groter dan 25MB.

 

Hoe kan het dat jullie salon software zo voordelig is?

Onze salon software wordt is in eigen beheer ontwikkeld, met als groot voordeel dat u rechtstreeks software aanschaft bij de bron.

 

Ik heb helemaal geen verstand van computers, kan ik met jullie programma werken?

Onze salon software is erg gebruiksvriendelijk, om goed met onze salon software te kunnen werken heeft u geen computer ervaring nodig. Mocht u vragen hebben over het programma? onze helpdesk medewerkers helpen u graag verder!

 

Ik werk nu met een andere salon programma, is het makkelijk om over te stappen?

Het overstappen naar Essalon is vrij eenvoudig, mede door alle import functies kunnen wij vrijwel al uw imformatie zoals klant gegevens en behandelingen importeren!

 

Kan ik met Essalon boekhouden?

Er is een boekhoudmodule aanwezig in Essalon, al uw inkoop facturen kunt u hier inboeken waardoor er een totaal plaatje onstaat van al uw omzet en kosten!

 

Moet ik ook een contract tekenen om met jullie salon software aan de slag te kunnen?

Nee u hoeft geen contract aan te gaan en er is geen opzegtermijn omdat er vooraf wordt gefactureerd. Elke 1e week in december ontvangt u een factuur voor het volgende jaar.

Mocht u met het programma willen stoppen dan graag een email voor onze administratie.

 

Ik ben werkzaam in een andere branche kan ik ook met jullie programma werken?

Jazeker, wij leveren kassa software aan allerlei branches. Klik hier voor de software in andere branches www.voordeligekassa.nl

 

Waarom kies ik voor Essalon en geen ander Kassa programma?

Essalon heeft tal van handige functies voor de beauty-branche en is tevens zeer gebruiksvriendelijk. Alles wat u nodgi heeft zit in één pakket! Wij werken niet met losse modules met uitzondering van de online afspraken. Essalon kost slechts 13,50 per maand dit is inclusief ondersteuning en updates!